Predškolska ustanova - Čika Jova Zmaj, Ada

Adai Čika Jova Zmaj iskoláskor előtti intézmény

Telefon: 024/866-131
Adresa: Obornjaca, Maršala Tita 1
Tip: poludnevni boravak

Obornjaca

vapitači i vaspitačice

Telefon: 024/866-131
Cim: Völgypart, Titot marsall 1
Tipus: félnapos tartózkodás

CIFRA PALOTA

Volt egyszer egy kis völgy, a völgy mellett egy kis part, s ezen a parton volt egy kis falu. A neve: Völgypart.
Mi az érdekes ebben a falucskában?
Van egy Cifra palotája. Az ablaka ugyan nem zöld, de van más érdekessége. Minden évben egy kis gyermekcsoport jár oda a csodák - csodáját megtekinteni.  Ami szeptembertől júniusig egyfolytában csillog - villog. A Csodák-csodáján lehet ugrálni, feküdni, beleülni, felállni, meg még bukfencet vetni. De ha már erre ráuntak a gyerekek, lehet rajta rajzolni, számolni, gombot főzni, rongyot szövögetni, magokat válogatni, nagyokat játszani. Ha kedvük van, belehuppannak ennek a Csodának a közepébe és csak énekelnek, muzsikálnak, mesét hallgatnak, bábszínházat néznek, közben mazsolázgatják a finom kis uzsonnájukat. Amikor jó idő van, a Cifra palota füves kertjét is megvilágítja ez a fényes Csoda, s ott olyan homokvárat lehet építeni, hogy a Törökcsászár is csodájára járna, ha a közelben lakna. De akkor még azt is megláthatná, hogy ezek a gyerekek milyen boldogan hintáznak, labdáznak, bogarat lesnek a fűben, madarat az égen, gyomlálgatják az ablak alatt a kis kertet, ami olyan gyönyörű virágokkal van tele, hogy a Bors néni is megirigyelné!
Gyere el és nézd meg magad is ezt a palotát, a Csodák-csodáját és az örömtől sugárzó arcú gyerekeket, akik ide járnak,ebbe a szép óvodába!
 

óvónők és óvóbácsik

[P.U.Zmaj] [Kontakt] [ADA - Csipet csapat] [ADA - Duga] [ADA - Maslacak] [ADA - Játékház] [ADA - Srce] [ADA - Zvezdano oko] [MOL - Bobita] [MOL - Cigra] [MOL - Pillango] [MOL - Veseljko] [Obornjaca - Cifra palota] [Slike] [Utrina - Pumukli] [Dokumenti] [Vesti / Hirek]