Predškolska ustanova - Čika Jova Zmaj, Ada

Adai Čika Jova Zmaj iskoláskor előtti intézmény

Telefon: 063/8711-567
Adresa: Mol, Maršala Tita 1
Tip: poludnevni boravak

vapitači i vaspitačice

bobita

Telefon: 063/8711-567
Cim: Tito marsall 1, Mohol
Tipus: félnapos tartózkodás

BÓBITA ÓVODA

A Bóbita óvodában három csoportban folyik a nevelői - oktatói munka. Az épületet körülvevő tágas udvar lehetőséget nyújt gyermekeink játék- és mozgásigényeinek kielégítésére. Az itt dolgozó óvónők fontos feladatuknak tartják, hogy a gyerekek megtanulják érzékelni, látni, hallani az őket körülvevő világot. Munkánkkal igyekszünk a jövő nemzedékét felkészíteni és elindítani egy környezetvédő természetbarát és mindenkor ökológiai szemléletben ténykedő ember útján. Sokat sétálunk, látogatásaink jelleget kaptak: kikísérjük az őszt, várjuk az utcán a telet és keressük a kert zegzugában az tavaszt. Hallgatjuk az évszakok zaját és figyeljük a csendet.
Sokat művészkedünk: tépünk, nyírunk, vágunk, szétszedünk, összerakunk, ezáltal is fejlesztve kézügyességünket, akaratunkat és önbizalmunkat. Ápoljuk a pozitív személyiségvonásokat, így erősítve érzelmi biztonságunkat és életörömünket, nyíltságunkat az új tapasztalatok befogadására. Külön gondot fordítunk nemzeti kultúránk és néphagyományok ápolására. Közösen készülünk az ünnepekre, ünnepélyekre.
A helyi szokásokat ápolva bekapcsolódunk a falunkba szervezett kulturális  megmozdulásokba.

óvónők és óvóbácsik

[P.U.Zmaj] [Kontakt] [ADA - Csipet csapat] [ADA - Duga] [ADA - Maslacak] [ADA - Játékház] [ADA - Srce] [ADA - Zvezdano oko] [MOL - Bobita] [Slike] [MOL - Cigra] [MOL - Pillango] [MOL - Veseljko] [Obornjaca - Cifra palota] [Utrina - Pumukli] [Dokumenti] [Vesti / Hirek]