Predškolska ustanova - Čika Jova Zmaj, Ada

Adai Čika Jova Zmaj iskoláskor előtti intézmény

Telefon: 063/8711-556
Adresa: Ada, Save Kovačevića 74
Tip: poludnevni boravak

vapitači i vaspitačice

Komjati Napik Roža

Duga

Telefon: 063/8711-556
Cim: Kovačević Savo 74, Ada
Tipus: félnapos tartózkodás

SZIVÁRVÁNY ÓVODA

Óvodánk, a kiscsoportos és nagycsoportos óvodások mesevára, ahol óvónőként megteremtjük a gyermekek fejlődéséhez szükséges kedvező feltételeket. Nevelési céljaink megvalósításában alapvetően támaszkodunk az óvodás gyerekek természetes megnyilvánulási formáira, a mozgásra és a játékra, mint a fejlődést meghatározó tényezőkre. A népmesével, népi gyermekjátékokkal, jeles napok megünneplésével (gyertyagyújtás karácsonykor, mézeskalácssütés és tojásfestés), a természetes anyagok felhasználásával (csuhébaba készítés, vesszőszövés, magok ragasztása és fűzése), ápoljuk és megőrizzük saját nemzetünkre jellemző hagyományainkat. Különböző életkorú gyerekek és szülők közös programjainak megszervezésével segítjük a társas kapcsolatok kialakítását (közös játékokkal, kirándulásokkal, ünnepségekkel), és az egymás közötti szoros kapcsolat mélyítését. Megítélésünk szerint az óvodai nevelés alapvető feladata a kultúra ápolása, a gyerekek életkori sajátosságának megfelelően, hogy az örök emberi értékek saját nemzeti kultúránk színeivel gazdagodjanak.
 Az óvodás gyermekeket úgy vezetjük el az iskola küszöbéig, hogy az új feladatokra felkészült, alkalmas legyen, s közben boldog gyermekkorát megőrizhesse! ”Ha a jövő évről akarsz gondoskodni - vess magot, ha egy évtizeddel számolsz-ültess fát. Ha terved egy életre szól - embert nevelj!” (Kínai bölcs mondás)

óvónők és óvóbácsik

Komjáti Nápik Rózsa

[P.U.Zmaj] [Kontakt] [ADA - Csipet csapat] [ADA - Duga] [Slike] [ADA - Maslacak] [ADA - Játékház] [ADA - Srce] [ADA - Zvezdano oko] [MOL - Bobita] [MOL - Cigra] [MOL - Pillango] [MOL - Veseljko] [Obornjaca - Cifra palota] [Utrina - Pumukli] [Dokumenti] [Vesti / Hirek]