Predškolska ustanova - Čika Jova Zmaj, Ada

Adai Čika Jova Zmaj iskoláskor előtti intézmény

Telefon: 063/8711-568
Adresa: Ada, Dimitrija Tucovića 13
Tip: poludnevni boravak

vapitači i vaspitačice

pottyos

Telefon: 063/8711-568
Cim: Dimitrije Tucović 13, Ada
Tipus: félnapos tartózkodás

JÁTÉKHÁZ

Az óvodánk neve: Játékház, mi viszont Pöttyös óvodának becézzük. Az óvodában két csoportban, csak délelőtt folyik az oktatás és nevelés.
Amikor a gyermek fejlődését szolgáló tervet készítjük, akkor a testi - lelki - szellemi fejlődés lehetőségeit igyekszünk megszervezni és megteremteni. Azt valljuk, mivel óvodás korú gyermekek nevelésével foglalkozunk, akiknek érzelmi motiváltsága lényeges, a lelki tényezőkre, lelki növekedésüket szolgáló hatásokra nagy súlyt kell fektetni. Számunkra nagyon fontos az érzelmi intelligencia és a jellemformálás.

Óvodánkban a szülői részvételt is lehetővé tesszük, amely által erősítjük a kapcsolatot a családi neveléssel. Fontos, hogy a szülők ismerjék meg az óvoda életét a kedvező együttműködés érdekében, amely biztosítja a gyermek egészséges testi - lelki - szellemi fejlődését. Kapcsolataink hagyományos formái: beiratkozás, beszoktatás, szülői értekezlet, fogadónap, nyílt nap - óra, családlátogatás, ünnepekre előkészület és megélése, kirándulások, munkadélutánok.

A szülőknél és a gyerekeknél ezért tekintjük kívánatos személyiségjegynek az eredetiséget, rugalmasságot és kreativitást.

óvónők és óvóbácsik

[P.U.Zmaj] [Kontakt] [ADA - Csipet csapat] [ADA - Duga] [ADA - Maslacak] [ADA - Játékház] [Slike] [ADA - Srce] [ADA - Zvezdano oko] [MOL - Bobita] [MOL - Cigra] [MOL - Pillango] [MOL - Veseljko] [Obornjaca - Cifra palota] [Utrina - Pumukli] [Dokumenti] [Vesti / Hirek]