Predškolska ustanova - Čika Jova Zmaj, Ada

Adai Čika Jova Zmaj iskoláskor előtti intézmény

Telefon: 063/8711-554
Adresa: Mol, JNA 83
Tip: Celodnevni i poludnevni boravak

slike / kepek

vapitači i vaspitačice

Telefon: 063/8711-554
Cim: JNA 83, Mohol
Tipus: Egész és félnapos tartózkodás

PILLANGÓ CSOPORT

A mi óvodánk a moholi Alvégben helyezkedik el. Csoportunk minden évben vegyes korcsoport (4 - 7 évig), amely lehetőséget ad a ''családiasabb'' légkörre. Csoportunk nevelési feladatai között központi helyet foglal el az érzelmi nevelés. Ennek egyre inkább kiemelt szerepe lesz a rohanó életünkben. Ez a feladat magába foglalja a minél bensőségesebb és családiasabb légkör kialakítását a gyermekekkel, szülőkkel és másokkal. Célunk: az egyéniséget pozitív irányba fejlesztő érzelmek átélése, együttérzés örömben - bánatban, örömszerzés egymásnak és a vidám hangulat megteremtése.
Az együttműködés formái: szülőértekezlet, gyermekhéten rekreációs nap, közös játék a szülőkkel, nyílt óra, Télapóvárás örömeinek közös átélése a szülőkkel, pozitív önkép, kialakítása és fejlesztése (családi album, kincses doboz, szép szavak műhelye...), farsangi jelmezbál a szülők aktív részvételével, nőnap köszöntés - kellemes hangulat teremtés az idősek és nyugdíjasok otthonának meglátogatása - jókedvre derítés és a nyugdíjasaink köszöntése, újév. Nőnap és húsvét alkalmával közös kirándulások Adára a rekreációs parkba és Palicsra az állatkertbe.
Meggyőződésünk hogy van értelme és eredménye a pozitív érzelmek ápolásának.
 

óvónők és óvóbácsik

[P.U.Zmaj] [Kontakt] [ADA - Csipet csapat] [ADA - Duga] [ADA - Maslacak] [ADA - Játékház] [ADA - Srce] [ADA - Zvezdano oko] [MOL - Bobita] [MOL - Cigra] [MOL - Pillango] [Slike] [MOL - Veseljko] [Obornjaca - Cifra palota] [Utrina - Pumukli] [Dokumenti] [Vesti / Hirek]