Predškolska ustanova - Čika Jova Zmaj, Ada

Adai Čika Jova Zmaj iskoláskor előtti intézmény

Telefon: 063/8711-524
Adresa: Ada, Halas Jožefa 22
Tip: poludnevni boravak

vapitači i vaspitačice

Barši Žužana
Keresteš Iboja

Slike - Képek

Telefon: 063/8711-524
Cim: Halász József 22, Ada
Tipus: félnapos tartózkodás

CSIPET CSAPAT

Az egykori vasútátjárón átkelve Gunarasba érünk, ahol életvidám, dolgos, nyíltszívű közösségben találjuk magunkat. Ennek a városrésznek a szívében gyermekzsivajtól hangos a környék, hiszen itt található a mi óvodánk. A Csipet Csapat nevet a sok - sok vidám kisgyerekről kapta. Felváltva kis- és nagy csoport jár ide. Alapvető célunk a gyermek képességeinek átfogó fejlesztése és a már elsajátítottak bővítése. Olyan személyiség kialakításra törekszünk, aki ismeri saját magát és képességeit, társadalmi és természeti környezetét, aki nyílt, kommunikatív, kreatív, akit humánus értékek és törekvések vezérelnek.
A gyerekekkel való játékban mi, óvónők azon igyekszünk, hogy az együttes élet érdekes, megfontolt, dinamikus legyen. Zenével, gyermekdalokkal, körjátékokkal vidám hangulatot varázsolunk nap mint nap. Főként a hagyományápolásra fektetjük a hangsúlyt, azt tükrözi óvodánk önarcképe. A természetes anyagokból készült játékok igazi örömöt, boldogságot adnak a gyerekeknek. A csoport szoba a gyermekek igényeihez alakított, amelyben a játék - kuckók fontos szerepet kapnak fejlődés szempontjából. A szülőkkel való együttműködés igazi, élethű és megfontolt. A szülők mindig kellemes ''munkatársak''. A szülőket megtanítjuk, hogyan figyeljék és kísérjék a gyerek játékait az óvodában, majd bekapcsoljuk őket a gyűjtési akcióba (újrahasznosítható hulladék, régi ruhák, anyagok, magvak, növények). Csipet csapat óvodánk részt vesz a község által felkínált kulturális és sport tevékenységekben is. Kirándulásokat, teleltetést is szervezünk óvodánkban. Az egész évi kötött programunk után jólesik a kikapcsolódás, pihenés az adai medencén.
Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el óvodánkba, győződjön meg személyesen a gyermekközpontú, életvidám óvónők munkájáról.
Végezetül egy üzenet a betérő új gyermekeknek:
Legyél az ami vagy, fogadj el másokat a környezetedben és én melletted leszek, hogy segítsek, amennyire csak tudok és tehetem.

óvónők és óvóbácsik

Barsi Zsuzsanna
Keresztes Ibolya

[P.U.Zmaj] [Kontakt] [ADA - Csipet csapat] [Slike] [ADA - Duga] [ADA - Maslacak] [ADA - Játékház] [ADA - Srce] [ADA - Zvezdano oko] [MOL - Bobita] [MOL - Cigra] [MOL - Pillango] [MOL - Veseljko] [Obornjaca - Cifra palota] [Utrina - Pumukli] [Dokumenti] [Vesti / Hirek]